Om bij hondenfotografie en paardenfotografie het mooiste resultaat te krijgen fotografeer ik uw hond of paard bij voorkeur in een vertrouwde omgeving,  waar ze volledig op hun gemak zijn. Op die manier zijn ze het mooist en meest natuurlijk vast te leggen. Dat betekent dat de fotoshoot bij u thuis, op stal of in een andere voor de dieren bekende omgeving plaats vindt.

De invulling van de fotoreportage gaat geheel in overleg. Wilt u bijvoorbeeld foto’s van uw hond spelend in het bos of aan het strand? Of juist liever in een huiselijke omgeving voor een meer lifestyle-achtige fotoshoot? Dat kan allemaal! Wilt u graag eens echt mooie actiefoto’s van u en uw paard? Of toch liever een variatie van portet-, detail- en actiefoto’s? Ook dat is mogelijk! U geeft aan wat u graag wilt en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik fotografeer uitsluitend met natuurlijk licht. Dat betekent dat het weer een belangrijke rol speelt bij de opnames. Zonnig of licht bewolkt weer heeft daarom de voorkeur. Als het regent kan de fotoshoot in ieder geval niet doorgaan. De afspraak wordt in dat geval verzet naar een later moment. Indien het er op lijkt dat de fotoshoot letterlijk en figuurlijk in het water dreigt te vallen, neem ik  een dag voor de opnames contact met u op om de opties te bespreken.

De fotoreportage duurt doorgaans 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van uw wensen en het gemak waarmee uw paard of hond zich laat fotograferen. Tijdens de reportage maak ik ongeveer 100 tot 150 foto’s van uw paard of hond. Daaruit selecteer ik de beste foto’s – meestal ongeveer 50 tot 75 – die u vervolgens via de website kunt bekijken. U maakt zelf de keuze welke foto’s u wilt laten afdrukken. Wilt u meer foto’s af laten drukken dan het aantal wat onderdeel maakt van het pakket? Geen probleem. Het is uiteraard mogelijk om meer afdrukken te bestellen. U vindt de tarieven voor losse afdrukken onder het kopje Tarieven.