Oct
09

Dit weekend stond in het teken van de leukste en beste eventingwedstrijd ter wereld: Military Boekelo. Wat een wedstrijd, wat een sfeer, wat een mensenmassa’s! Geweldig! Net als vorig jaar werd de organisatie getrakteerd op schitterend mooi weer. Altijd leuk voor de wedstrijd, de bezoekers en natuurlijk de vele aanwezige fotografen. Het waren perfecte omstandigheden en net als ieder jaar weer genoten van de mooie wedstrijd en het prachtige twentse landschap.

Jun
04

Vandaag vond de cross van de Coral Estate Renswoude Horse Trials plaats. Met bijna 300 starts een hele lange, maar schitterende dag! Na twee jaar op rij catastrofaal weer te hebben gehad, werd organisatie en deelnemers aan de wedstrijd vandaag getrakteerd op prachtig weer. Mooie dag!

May
21

Vandaag bij Eventing Maarsbergen genoten van een prachtige wedstrijd! Mooie setting, goed weer, enthousiaste mensen. Na wat technische opstartproblemen uiteindelijk toch nog wat foto’s kunnen maken. Helaas daardoor ook veel mensen niet op de foto. Volgende keer beter!

Apr
17

Gisteren vond het Nederlands Kampioenschap Jachtpaarden weer plaats op de terreinen van Paleis Soestdijk. De weergoden waren de organisatie en deelnemers goed gezind. In de mooie setting van het paleis was het dan ook een prachtig evenement. Ieder jaar weer een groot plezier om daar foto’s te kunnen maken.

Apr
03

Gisteren bij de Huntertrials van de KNJV op Landgoed Maarsbergen geweest. Het was een vrij korte cross, maar zeker voor de masters niet eenvoudig. Goede voorbereiding voor het Nederlands Kampioenschap Jachtpaarden over twee weken. Op naar Soestdijk!

Jan
10

Foto’s van Jacht Dongen van de Veluwe Hunt. Een zware jacht waarbij het lastig volgen was, mede omdat de honden als een speer gingen op het uitgezette spoor. Daarom helaas weinig actiefoto’s deze keer, maar veel portretten van de jachthonden. Leuk detail: het pack van de Veluwe Hunt bestaat volledig uit teefjes (ook wel ‘bitches’ genoemd).

 

 

Nov
07

Vandaag bij de Hubertusjacht van de KNJV geweest op het mooie landgoed Den Treek. Met de uitzonderlijk hoge temperaturen voor de tijd van het jaar, was het zowel voor de ruiters, paarden als honden erg warm. De rode jachtrokken gaven  weer een mooi plaatje in het mooie landschap van Leusden en omstreken.

Oct
23

Bij de mooie jacht van De Veluwe Hunt in Oisterwijk geweest. Een van de eerste jachten van het seizoen, dus nog in tweed in plaats van de herkenbare rode jachtrokken. Een van mijn paarden liep mee voor zijn eerste jacht. Deed het super! Dan wordt foto’s maken dubbel zo leuk…

Oct
12

Wat was de Military van Boekelo weer een feest! Mooi weer, mooie sport en heel veel bezoekers. Het is ieder jaar weer een groot plezier om daar foto’s te kunnen maken. Dit jaar waren er wat minder Nederlandse deelnemers dan andere jaren, maar genoeg andere internationale toppers.

Oct
05

In de Blauwe Kamer in Rhenen loopt een kudde wilde Konikspaarden. Zo nu en dan ga ik daar langs. Soms om gewoon te wandelen in het prachtige natuurgebied waar ze in lopen. Soms om foto’s te maken. Afgelopen zondag was het een combi van beide. Tot mijn vreugde vonden we de kudde in een droge greppel, waar het zonlicht prachtig in verhulde zonnestralen door de bomen viel. Resultaat: blije fotograaf…!